Vecka 35

Vad härligt det var att se så många föräldrar på föräldramötet i torsdags kväll.

Eftersom det var en del föräldrar som skulle vara på två föräldramöten samtidigt och var tvungna och gå så skriver jag ner det vi pratade om.

-Under mötet pratade om vad vi gör i förskoleklassen. Den första tiden ägnar vi åt att lära känna varandra och hur vi ska vara mot varandra. Vi gör sammarbetslekar, spelar teater och övar på relationer. Prata gärna hemma om vad man ska tänka på för att vara en bra kompis. Monica pratade om hämtning och lämning av elever och att det är viktigt att vi har en tydlig kommunikation. -Vi pratade om ASL att skriva sig till läsning, Språklek, mattematik och idrott. Det blir mycket kvarglömda kläder tänk på att namna alla kläder och skor. -Vi pratade om att det är flera bloggar som det finns information på fritidshöjdarna.se, steningehojden.wordpress.com och hejahojden.wordpress.com. Det kommer komma upp länkar på bloggen så att det blir lätt att gå in på bloggarna.

Vi kommer att skriva en klasslista med allas telefonnummer och lämna i ryggsäckarna senast måndag. Amandas A:s mamma Helena erbjöd sig att vara klassförälder och undrar om det är någon som är intresseras att planera med henne.

Studiedag den 21/9, fritids är öppet. Tänk på att anmäla om ert barn behöver fritidsplats.


Veckan går fort och idag fredag har vi haft våran första mattelektion.

Måndag har vi idrott, vi går upp till idrottshallen och är klara 12:30. Ska man hämta tidigt går det bra att göra det vid idrottshallen. Inget ombyte behövs.

Onsdag idrott ute på skolan, inget ombyte behövs.

Fredag den 4/9 är det skolfoto kl: 8:50-9:30, skolan börjar som vanlig kl.8:10.

Tack för veckan!

Mia, Monica och Kristoffer

27 aug

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *