Utflykt måndagen den 14 september

Vid några tillfällen varje år erbjuder kommunen en utflykt för förskoleklasserna i kommunen. Måndag den 14 september åker vi på utflykt till Viby By utanför Sigtuna. Här kommer barnen få en visning och berättat om hur det gick till i gamla tider. Vi åker med buss från skolan ca 9:15 och är tillbaka till kl. 13:30 strax innan mellanmålet. Köket kommer att göra i ordning pastasalad som vi packar om i folieformar och som barnen sedan får bära i sina ryggsäckar. En festis och frukt ingår även till matsäcken.

Det barnen behöver ha med sig är kläder efter väder, ryggsäck, bestick, sittunderlag och lite fika om man önskar, tänk på att hålla nere sockernivån. Vi tar därför inte med läsk eller godis. Naturligtvis går det bra att packa annan mat om barnen absolut inte äter pastasaladen.

Är det någon förälder som har möjlighet att följa med med kort varsel är ni alltid välkomna.

Viby by i Sigtuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *