Veckobrev 38

LegoVeckan är slut och barnen har haft en späckad vecka med hälsotema och lära känna samtal. Tack till alla er föräldrar för samtalen och att det var så fin uppslutning.

Under torsdagen hade vi skoljoggen och barnen i förskoleklass gick och sprang samanlagt 77 varv alltså 77 km! Vi hade en uppmätt slinga och barnen fick ta en legobit och sätta på en platta efter varje avslutat varv. Läs gärna mer om joggen på Cecilias blogg https://steningehojden.wordpress.com/2015/09/17/868/

Skoljoggen 1Skoljoggen

Vi har tittat på film och pratat om hälsa och om sömn. Barnen har fått packa en väska med saker man kan behöva när man sover över hos någon.

Vi fick även besök av spågumman (läsfixarna) och som hjälper barnen att se och tittar på bilder och rubrik, samt gissar handlingen efter det.

Vecka 39

Under veckan kommer vi gör ett så kallat bornholmstest med 4-5 barn i taget. Detta är inför språklek och för att vi pedagoger ska se vad barnen kan sedan tidigare språkmässigt.

Måndag: Skolan är stäng, fritids är öppet som vanligt

Tisdag:

Onsdag: Vi har idrott ute med Joakim (om det inte regnar för mycket).

Torsdag: Vi går till skogen.

Fredag:

Hoppas ni får en skön helg!

Vänligen Mia, Veronica och Jennifer.

0 reaktion på “Veckobrev 38

  1. Tänk vad roligt det är att läsa den här bloggen. Här sitter jag och Sagas pappa och läser för fulla muggar och vi blir så glada när vi får se alla bilder på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *