Veckobrev 49

Veckorna går fort och nästa vecka är det Lucia!

Under veckan har en del personal varit sjuka eller varit hemma och tagit hand om egna sjuka barn. Detta innebär att veckan har sätt lite annorlunda ut. Idag fredag har klassen varit ute med sina faddrar. Barnen har gjort olika övningar från veckans kluring. 100 om dagen och lekt svarte man.

[slideshow_deploy id=’398′]

Fredag den 11 december kl 14:30 går f-klass Luciatåg för föräldrarna, glöm inte att barnen ska ha med sig Lucia eller tomtekläder!

Cecilia har lagt upp månadsinformation på sin blogg. https://steningehojden.wordpress.com/2015/12/04/arets-sista-manadsinfo/

Tänk på att varje dag se över barnens kläder och hänga upp kläderna på erat barns plats. Vi har ingen möjlighet att plocka ur eller veta vems kläder som tillhör vem ur torkskåpen och barnen hittar inte/vet inte vad som är deras. Väldigt ofta står det inget namn i eller så är det namn som vi inte känner igen. Dessa kläder hamnar i lådan.

Trevlig andra advent!

Mia, Veronica och Kristoffer

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *