Viktiga datum i december

Fredag den 11 december går f-klass luciatåg redan på morgonen för skolan och på eftermiddagen kl. 14.30 för föräldrarna. Detta innebär att barnen behöver ha med sina luciakläder senast på fredag morgon. Vi kommer vara ute på scenen så tänk på att barnen behöver kunna varma kläder under luciakläderna.

Efter luciatåget på eftermiddagen går vi in i matsalen för en gemensam fika. Var och en tar med egen fikakorg. Vi tänker att det är slut kl.15:30. Femtontimmarsbarnen får gärna stanna till luciatåget kl.14:30.

Tisdagen den 15 december är det frilufsdag, vi går till Rävsta och blir ute hela dagen fram till ca 13:30. Varma kläder och regnkläder behövs. Alla tar med egen ryggsäck, vattenflaska och eventuellt sittunderlag. Skolan ordnar med korvgrillning som lunch men om man vill ta med någon annan lunch så är går det bra. Vi har också sagt att någon frukt, dricka och något fika ska man ta med – en godsak – men ingen läsk eller godis!!

Pysseldagar 17 december
Vi kommer att ha julpysseldagar hela skolan då vi ordnar olika stationer där barnen får gå runt till dessa och pyssla. Vi kommer att behöva lite rekvisition som små glasburkar som vi skulle uppskatta om ni skickar med barnen hit till skolan.

Trevlig kväll.

Mia

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *