Sista veckobrevet för terminen

Dagarna rusar fram innan jul och nu är det en vecka kvar.

Tack alla barn för det fina luciatåget! Härligt att få träffa alla föräldrar, jag tror att vi hann parata med alla under eftermiddagen.

bild 4 bild 6

Under veckan har vi arbetat med bokstaven L. Barnen rimmar, sätter i hop ord och ljudar bokstäver och ord. Vi har pratat om vilket ljud är sist i deras namn. Inte helt lätt för alla men bra övning. Idag har vi prata om Lucia och varför vi har traditionen med Lucia.

Vi har börjat plocka ner från väggarna. Barnen har fått rensa sina lådor och plocka hem sina arbeten. Under nästa vecka kommer barnen få ta med det sista hem. Tänk på att på fredag den 18 dec behöver barnens hyllor i hallen vara tömda på alla extrakläder, skor och dyl.

Gå gärna och heja på våra fina killar Alexander och Fredrik som spelar match på söndag.

Nästa vecka händer mycket spännande!

tisdag 15/12 är vi ute hela dagen. Vi promenerar bort till Rävsta camping och beräknas vara tillbaka på skolan 13.30. Då är skoldagen slut och fritids tar vid.

https://hejahojden.wordpress.com/2015/12/10/friluftsdagen-15-december/

torsdag har vi pysseldag. Ta med en tom glasburk till skolan för barnen ska bl.a. göra varsin ljuslykta. Vi ska även under torsdagen få besöka nya skolan och nya klassrummet, mycket spännande!

fredag är det först ”vanlig” skoldag. Vi kommer bl.a. dansa juldanser med hela skolan i idrottssalen! På kvällen är ni alla föräldrar varmt välkomna på skolans julavslutning. Den börjar 18.00 och beräknas hålla på till 19.00. Ta på varma kläder för att vi kommer att vara utomhus. När barnen har uppträtt träffas vi utanför vår ytterdörr och önskar varandra god jul. Om man vill får man ta med sig egen fika.

Hoppas ni får en härlig jul och var rädda om varandra!

Veronica, Kristoffer och Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *