Första dagen på VT-2016

Första dagen på terminen håller på att gå mot sitt slut! Härligt att se er alla barn och föräldrar igen!

Vi hade en lugn start på morgonen med att prata om vad barnen har gjort på lovet och om vilka regler vi har på skolan. Vi pratade om vad som gäller ute på rasten med tex snöbollar! Inget kastande alls. Barnen har fått hem en lapp om skolans ordningsregler som vore toppen om ni läste igenom tillsamman och lämna den lilla lappen tillbaka så snart som möjligt till skolan.

Barnen fick gå på bokstavsjakt med sina faddrar runt på till de olika rummen på skolan. Tillsammans skulle bokstäverna bilda ett ordet Hallpokal (en pokal kommer att delas ut för den klass som har bäst ordning i hallen).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *