Veckobrev 8.

Vi hade ett mycket lyckat Gosedjurskalas idag. Alla barnen berättade om sitt gosedjur, vad det hette, när man fick det och om det var länge sedan som man fick sitt gosedjur. Den som skulle säga fick ställa sig framme vid tavlan och prata framför de andra. Efter det var det fika med bokstavskex och saft.image image image image image

I onsdags hade vi faddrarna som läste för sina fadderbarn. Faddrarna går i trean och hade börjat skriva berättelse om den magiska dörren. Faddrarna är på kapitel fyra så vi ser fram emot fortsättningen.

image image image image image image

Kul att det var flera föräldrar som skrev på veckans kluring. Barnen blir stolta över att få sin kommentar uppläst.

Patricia (sjuksköterskan) hälsar att de barn som inte redan gjort hörselscreening kommer att göra det hos skolsköterskan den 7/3. Föräldrar behöver inte vara med och alla  föräldrar kommer meddelas i samband med hälsobesöket som de gör.

Mellan loven har idrottsläraren Åsa anordnat en rolig klasstävling för att få barnen att röra på sig mera under rasterna. Bra initiativ! :-)

Utmaning

Sportlov vecka 9!

Hoppas alla får ett härligt sportlov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *