Veckobrev V.17

Då var det fredag igen.

Glöm inte att anmälda ditt barn till fritids på klämdagen den 6 maj. Länken kommer här: https://steningehojden.wordpress.com/2016/04/19/klamdag-6-maj/

Vi hade en härlig morgon i skogen och letade efter vårtecken. Vi hittade vitsippor, tusenfoting, två myror och blåsippor. Detta innebar att vi pratade om vad som menas med fridlyst och att vi måste vara rädda om vad vi plockar i naturen.

Hoppas att det går bra med miljöbingon. Miljöbingon blev hela skolans veckans kluring nästa vecka så vi tar en vecka till. Alltså inlämning måndagen den 25 maj.

I måndags fick eleverna testa sina kunskaper i programmet Kahoot. Det är ett frågesportprogram där eleverna loggar in på Kahoot, alla får samma kod och alla kan svara via ipaden. Detta var mycket uppskattat av eleverna så vi gjorde en i dag också med blandade frågor.

Nästa vecka blir lite annorlunda. Jag och Veronica är på Sett-mässan hela tisdagen. Monica är kvar på skolan och har klassen tillsammans med Lisa och Kristoffer. Monica går på Sett-mässan på onsdag.

Måndag, onsdag och torsdag är som vanligt. Fredag är skolan stängd men fritids är öppet för anmälda.

Med önskan om en härlig helg.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *