Info om tisdagen den 17 maj

Hej!

I vanlig ordning kommer vi att ha fikaförsäljning på tisdag den 17/5 när det är Öppet hus. I år är det 5-6:an som ansvarar för försäljningen men vi hoppas att alla kan bidra med lite fikabröd att sälja.

Om ni har möjlighet att bidra med något vore det bra om ni kan skriva en innehållsförteckning med tanke på alla allergier som finns. Lämna bakverken på tisdagmorgon med ditt/dina barn i klassrummen så tar vi hand om det.

Pengarna från försäljningen kommer att användas till aktivitet på skolan.

För förskoleklassen är det inte obligatorisk närvaro. Självklart är det trevligt om de som har möjlighet kan vara med och gå runt kring de olika stationerna med er föräldrar.

Tack snälla,
personalen på Höjden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *