Vecka 21

Veckorna rusar fram och vi är i slutet av terminen.

Tack till alla er fantastiska föräldrar och elever som deltog på skolans öppet hus, tisdags och gjorde att det blev en toppendag för alla.

Måndag den 23/5 är det friluftsdag. Vi samlas som vanligt i klassrummet kl 8:30. Eleverna behöver ha sköna kläder och gympaskor på sig. Ingen idrott efter lunch denna dag. Tänk på att ta med egen matlåda, bestik och vattenflaska. Fika om man vill. Packa i en ryggsäck då barnen kommer att gå till Midgårdsvallen.  Förskoleklass kommer att åka buss tillbaka efter lunchen och beräknas vara tillbaka 13:00 på skolan.

Tisdag den 24/5 är förskoleklass inbjudan till visning av Skånelaholms slott. Vi blir hämtade 8:30 på skolan och beräknas vara tillbaka på skolan ca 13:00. Skolan bjuder på lunch i form av baguetter. Vill man får eleven ta med egen lunch. Ta gärna med något extra att Skåneladricka. Fika om man vill. Glöm inte att packa i en ryggsäck.

Onsdag: ASL och Musik

Torsdag: ASL,

Fredag: Textarbete.

 

Njut av helgen så ses vi på måndag.

 

0 reaktion på “Vecka 21

  1. Hej Mia!

    Med risk för att låta dum… Angående måndag: Är det meningen att de ska ha egen lunch med sig eller en tom matlåda att lägga maten de får av skolan i?

    Tacksam för förtydligande!
    Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *