Veckobrev vecka 37

Veckobrev vecka 37

Vi vill tacka för alla trevliga Lära-känna samtal denna vecka. Som en följd av detta så har eleverna varit mer blandade än vad de brukar vara under en vecka. Detta har gjort att vi pedagoger har fått en chans att lära känna alla barn lite mer. Känns roligt att kunna nämna alla vid namn.

Under vecka 38 kommer åk 1 att förbereda sig inför sina elevledda samtal som äger rum den 20 och 21 september. Se tidigare inlägg där tiderna har fördelats. Eleverna bör även ha fått hem en egengjord inbjudan till sitt samtal, fråga om ni inte sett den. Observera att om ni behöver byta tid gör detta inom samma klass (färg).

Torsdagen den 22 september är det Skoljoggen för hela skolan. Eleverna springer/går en kortare runda. De ska försöka ta sig runt så många varv de orkar på ca 45 min. Vi pedagoger finns med under tiden längs rundan. Vi kommer att förbereda oss genom att gå rundan tillsammans.

Vi vill påminna alla åk 1 om sommarutmaningen som var att bokföra alla sidor ni har läst under sommaren.  Dags att räkna ihop alla sidor, dessa lämnas in innan 16 sep.

Torsdag och fredag den 29 respektive 30 september är det studiedagar. Fritids har öppet. Meddela fritids om ert barn ska vara ledigt.

Måndag: Idrott åk 1
Tisdag:
Onsdag: Idrott åk 1
Torsdag: Idrott ute f-klass (inget ombyte)
Fredag:

Trevlig helg, med hopp om en fin kommande vecka!

/ Mimmi, Mia och Malin

0 reaktion på “Veckobrev vecka 37

    • Hej Daniel

      Bra fråga! Högläsningen är absolut lika viktigt så det räknas. Tack för att ni är så aktiva på sidan.

      Trevlig helg/Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *