Veckobrev vecka 40

Hej!

Allmän information

September månad börjar lida mot sitt slut och höstens färger börjar synas allt mer och mer. Onsdagen den 5 oktober slutar skoldagen klockan 13:30 för alla elever då lärargruppen ska på studiebesök. Eleverna får ha den timmen (beroende på när de slutar) inarbetad när det blir dags för öppet hus.

Idag har alla elever fått med sig ett papper hem. Det är Skolinspektionen som genomför en enkät för skolår 1-6. Läs mer om detta på rektorsbloggen. https://steningehojden.wordpress.com/2016/09/28/heja-er-foraldrar-pa-hojden/

Veckan som varit

En kort vecka för eleverna som nu har nått sitt slut. Av tidigare inlägg ser ni att åk 1 hade olika lekar på idrotten, dels Biltvätten. Åk 1 har varit och simmat i Sigtuna Fritidscenter, de var superduktiga. Våra elevrådsrepresentanter har varit på sitt andra elevråd vilket de skötte jättebra enligt Cecilia som är ordförande för Elevrådet.

Veckan som kommer

Denna och nästa vecka kommer åk 1 att ha idrott utomhus så se till att ditt barn har varmare kläder som fungerar att röra sig i på ett bra sätt. Ombyte och dusch gäller som vanligt. På tisdag kommer åk 1 att gå till skogen för att arbeta laborativt och praktiskt i framför allt NO. Viktigt att alla då har kläder efter väder och det kan då betyda regnkläder och gummistövlar.

Måndag: Idrott utomhus för åk 1.

Tisdag: Åk 1 går ut i skogen och arbetar med NO.

Onsdag: Idrott utomhus för åk 1.

Torsdag: Idrott för förskoleklass.

Fredag: –

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *