Ny start efter ledighet!

Hej allesammans!

Hoppas ni har haft ett skönt lov med lite ledigt. I skolan är vi nu back in business och med den andra halvan av höstterminen. Lite nya saker som händer och att tänka på. För det första är det som ni alla känt kallt ute nu, vilket för oss i skolan innebär lite kallare raster. För att era barn inte ska frysa så är det viktigt att de har rätt kläder med sig hit. Idag när vi hade utomhuspedagogik var det flera som frös och vi var du tvungna att avbryta den aktivitet som vi planerat. Tråkigt då vi tänker att inlärning i olika miljöer med olika medel gynnar elevens utveckling. Snälla, se till att barnen har varma vantar, skor och ytterkläder. En mössa av tjockare material värmer bra och släpper inte ut den värma som finns i kroppen. Tänk gärna lager på lager då ni skickar med kläder hit. Förskoleklassbarnen arbetade med Lattjolajbanlådan, öva sig på att formulera vilka som hör ihop och varför de gör det. Åk 1 jobbade laborativt med talet 5 och dess olika uppdelningar.

20161107_121913 20161107_121928

Månadsinformation från Cecilia https://steningehojden.wordpress.com/2016/11/07/manadsinfo-fran-hojden-2/

En liten påminnelse om att åk 1 åker och simmar på onsdag så skicka med badkläder, handduk och en extra frukt då vi äter lunch senare. På torsdag ska f-klass åka på en liten föreställning som heter Sagan som rymde. Spännande!

Alla elever i förskoleklass få imorgon med sig information om den enkätundersökning som Cecilia skriver om i sitt inlägg.

Nu till helgen kommer vi uppmana alla föräldrar att luskamma sina barn, mer information kommer senare i veckan.

Snöiga hälsningar Mia, Mimmi och Malin

snowflake_mommamia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *