Veckobrev vecka 48

Hej

Veckorna går undan och nu närmar vi oss första advent. Det ska bli mysigt att få lysa upp det trista novembermörkret med lite ljus. På måndag har hela skolan adventssamling då tänder vi det första ljuset i adventsljusstaken. Inför december månad kommer vi att ha en läsutmaning som pågår fram till den 9 januari. Fina priser utlovas, mer information kommer senare.

Då det återigen funnits flera fall av löss på lågstadiet uppmanar jag alla att kamma sina barns hår. Det är viktigt att alla kammar sina barn för att minska risken att lössen sprider sig.

Årskurs ett står för luciatåget detta år, nästa år är det nuvarande förskoleklasselevernas tur. Förskoleklassen får gärna ha tomteluva eller glitter i håret. Föräldrarna till de barn som håller i luciatåget är välkomna tisdagen den 13 december 8.30.

På måndag ska förskoleklassen besöka kulturskoleföreställningen. Kulturskolan spelar upp för Sigtuna kommuns 6-åringar. Vi tar med oss frukt till eleverna men i och med att vi äter lunch lite senare än vänligt får de som vill och kan, hämta en extra frukt.

Nästa vecka:
Måndag: Idrott för 1:orna. Förskoleklassen åker till kulturskolan.
Tisdag:
Onsdag: Idrott för 1:or. Läsuppdrag in sid 32-35.
Torsdag: Idrott ute för f-klass.
Fredag:

Trevlig helg önskar fröknarna M.

 

0 reaktion på “Veckobrev vecka 48

  1. Hej ni måste ändra texten till 13 december.

    Text som måste ändras:
    Föräldrarna till de barn som håller i luciatåget är välkomna tisdagen den 13 november 8.30.

    Mvh Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *