Decemberutmaningen

Hej alla höjdarföräldrar!

Från och med imorgon kommer eleverna att få med sig en Decemberutmaning hem. Denna utmaning uppmuntrar eleverna till mer läsning då den sker på sätt som vanligtvis inte görs. All forskning visar att all form av läsning är bra läsning och det tror vi på. Eleverna kommer att få läsa mer här i skolan också under december månad. På så sätt arbetar vi med läsningen från två håll. Länkar till Cecilias inlägg på bloggen https://steningehojden.wordpress.com/2016/11/28/decemberutmaning-pa-hojden/

Ha en fin onsdagskväll! / Fröknarna M

0 reaktion på “Decemberutmaningen

 1. Hej,
  Vilken bra utmaning eleverna har fått! Jag undrar dock hur mycket som ska läsas för att de ska få kryssa i en ruta.
  Mvh
  Danielle (Maria Toutounjis mamma)

  • Hej Danielle!
   Bra att du frågar och kul att du tycker om den. För att få kryssa så krävs det endast ett lästillfälle per bingoruta. Om barnen vill läsa fler gånger inom samma ”kategori” så går det bra att sätta små kryss i rutan, ett för varje tillfälle.
   Hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *