Veckobrev v.50

Vilket härligt Nobelfirande! Kul att så många var finklädda. Priset gick till två tjejer, en i tvåan och en i fyran. Uppfinningen heter IHC och innebär att det är en maskin som äter upp cancerceller som finns i kroppen. Vi har ätit en fantastisk lunch där det var dukade bord, servetter och tända ljus. Efter lunchen serverades det var sin glasspinne i klassrummet.

nobel nobel1 nobel2 nobel3

Nästa vecka blir sista hela veckan innan terminsavslut. Tänk på att tömma alla elevers hyllor. Det ligger mycket papper på hyllorna och det är svårt för eleverna att hålla ordning.

Flera av våra elever undrar varför vi har rastkompisar på 9:30-rasten. Detta innebär att barnen inte väljer själva vem dem ska leka med. Anledningen till detta är att vi vill att alla elever ska kunna leka och samarbeta med varandra. Vi ser att de äldre eleverna som har fått med sig detta har ett fantastiskt samarbete i klassen. Eleverna lär inte känna varandra om dem inte är tillsammas. På lunchrasten leker alla med den man vill.

Vecka 50.img_0198
Måndag: Idrott 1:or.
Tisdag: Luciafirande. Föräldrar till 1:orna, som vill och kan är välkomna till kl. 8:30.
Onsdag: Idrott 1:or. Vi får besök av flourtanten. Läsläxa sid 40-43 ska in.
Torsdag: Idrott F-klass. Både 1:or och F-klass kommer få åka buss med SL under fm. SL informerar om vad man ska tänka på när man åker buss.
Fredag:

Fröknarna M

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *