God Jul

Hej!

Nu har vi sagt hej då till höstterminen för att få oss lite välförtjänt ledighet över jul och nyår. Vi vill tacka för ett gott samarbete som är så viktigt då vi jobbar med era barn. Julavslutningen idag bjöd på finstämd sång, diktläsning av Cecilia samt rolig dans i form av Polonäsen och vår egen ”frökendans” som Åsa R koreograferade. Då Åsa R väntar barn i januari kommer hon inte jobba under vårterminen utan då kommer Edvin istället att ansvara för idrotten. Edvin känner de flesta av er redan från fritids.

Vårterminen startar igen tisdagen den 10/1 kl: 8.10 i respektive klassrum, vi följer ordinarie schema redan från första dagen. Glöm inte att skolan är helt stängd måndagen den 9/1 då både fritids och skolan har planeringsdag.

Fram till januari önskar vi er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År / Mia, Mimmi och Malin

 

0 reaktion på “God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *