Veckobrev 3 och tider inför elevledda samtal.

Hej och välkomna till vårterminen 2017!

I tisdags slog vi upp portarna till ännu en spännande och lärorik termin på Höjden. All personal hade en gemensam planeringsdag på måndagen och vi kunde konstatera att vi har en väldigt bra arbetsplats och skola med många positiva barn och vuxna.

Vi hoppas att ni har läst många intressanta och spännande böcker under december (och kanske fortsatt även i januari). Måndag den 30 januari kommer vi att ha en storsamling där vi får lyssna på några bokrecensioner samt att utlottning ska ske till alla som har lämnat in sitt läsprotokoll. Kom ihåg att lämna in det under nästa vecka om du inte redan har gjort det så att du har chans att vinna fina priser!

Under vecka 5 kommer verksamheten på skolan se lite annorlunda ut.  
Tisdag 31/1 och onsdag 1/2
kommer åk 4-6 ha en av dagarna och PRAO den andra dagen. 
Torsdag 2/2 och fredag 3/2
är det dags för F-3 men istället för PRAO åker de som inte har samtal till Pinbackshallen och åker skridskor. Här är dokumentet med samtalstiderna, observera att ni först och främst byter tider med varandra (grön med grön, lila med lila och gul med gul) innan ni kontaktar klassläraren för ny tid: Elevledda utvecklingssamtal på Steningehöjdens skola VT 2017

Under veckan har vi arbetat  med förberedelser inför årskurs 1 kommande samtal. Förskoleklasselevernas förberedelse inför samtalet kommer vi att starta med under kommande vecka.

Under veckan har årskurs 1 skrivit jag-dikter samt påbörjat arbetet med subtraktion, talområdet 0-10. Förskoleklass har börjat prata och arbeta med händelseförlopp i berättande texter. Vi har fokuserat på vad som kommer först, sedan och sist. Inom matematiken har de börjat arbeta med parbildning. Som material använde vi våra kroppar och vad det finns par av. Förskoleklassen lekte sista paret ut och gjorde en avslappningsövning på idrotten.

Måndag: Idrott åk 1
Tisdag:
Onsdag: Idrott åk 1, Läsuppdrag lämnas in sid 44-47 (åk 1).
Torsdag: Idrott fsk.
Fredag:

Vi önskar få in vita plastkorkar, såna som sitter på mjölk-  fil/yoghurtförpackningar. Se till att de är diskade och rena. De kommer att användas som laborativt material inom matematik och svenska.

Ha en fin helg och var rädda om varandra!

/ Mia, Mimmi och Malin

0 reaktion på “Veckobrev 3 och tider inför elevledda samtal.

 1. Hej !

  Vi ( föräldrar till Nicole ) tiden för utvecklingssamtal passar inte till våra tider . vi önskar att om det finns föräldrar som ville bytta tid med oss .

  Vi kan mellan 08 till 09: 30 .

  Vår tid är 12:45-13:15 Nicole

  Med vänlig hälsning

  Familjen Walian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *