Veckobrev vecka 4

Hej!

Andra veckan är avklarad och nu verkar det som att alla rutiner sitter igen där de ska och eleverna är åter varma i kläderna. Under veckan har åk 1 fortsatt att förbereda sina elevledda utvecklingssamtal och även förskoleklassen har börjat förbereda sig inför samtalen. Åk 1 har i veckan arbetat med textuppgifter till subtraktion inom talområdet 0-10. Eleverna har arbetat färdigt med sina jag-dikter och nu är nästan alla färdiga med texterna. Förskoleklass eleverna har arbetat färdigt med lägesorden denna vecka och även arbetat klart med sina händelseförlopp i berättande texter.

Vi vill passa på att hälsa Lova och Hannes varmt välkomna till förskoleklass. Lova kommer att börja i lila och Hannes börjar i gul.

Som många av er redan vet har vi tyvärr drabbats hårt av kräksjuka både elever och personal. Vi hade idag ganska exakt 100 elever frånvarande. Vi hoppas att helgen kan hjälpa oss att få stopp på detta! Läs mer under rektorsbloggen! https://steningehojden.wordpress.com/

Läsuppdraget för åk 1 kommer att skjutas upp en vecka fram. På torsdag 26/2 kommer vi skicka hem det nya läsuppdraget kap 11 (s. 48-51).

Vi vill återigen påminna att under vecka 5 kommer verksamheten på skolan se lite annorlunda ut.  
Tisdag 31/1 och onsdag 1/2
kommer åk 4-6 ha en av dagarna och PRAO den andra dagen. 
Torsdag 2/2 och fredag 3/2
är det dags för F-3 men istället för PRAO åker de som inte har samtal till Pinbackshallen och åker skridskor. Här är dokumentet med samtalstiderna, observera att ni först och främst byter tider med varandra (grön med grön, lila med lila och gul med gul) innan ni kontaktar klassläraren för ny tid: Elevledda utvecklingssamtal på Steningehöjdens skola VT 2017

Måndag: Idrott åk 1
Tisdag:
Onsdag: Idrott åk 1, 
Torsdag: Idrott fsk. Ny läsuppdrag åk 1 kap 11(s. 48-51)
Fredag:

Nu önskar vi alla en så bra helg som möjligt!

/Mia, Malin och Mimmi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *