Veckobrev vecka 5

Hej! Denna vecka har vi haft en kort vecka, men vi har ändå hunnit med en hel del. Både åk 1 och f-klass har under veckan arbetat med att förbereda sig inför sina utvecklingssamtal. På torsdag 2/2 och fredag 3/2 har skolan skridskodagar det innebär att de elever som har samtal kommer att vara kvar på skolan hela dagen och ha olika aktiviteter och äter lunch i matsalen som vanligt. De elever som inte har samtal kommer att åka skridskor. Skolan står för lunchen, det blir en baguett och för de som vill går det går bra att ta med sig en förstärkt matsäck. Vill man går det också bra att ta med sig fika, frukt och dryck. Vi på skolan har inga skridskor att låna ut men då får man i såna fall låna av varandra.

Åk 1 hade under torsdagen kompissamtal med skolans kurator Lisa och skolsköterskan Patricia. De pratade bland annat om mobbing och kränkning mm.

Då vi har utvecklingssamtal nästa vecka torsdag och fredag ska läsuppdraget för åk 1 istället in onsdagen den 8 februari.

Måndag: Idrott åk 1
Tisdag:
Onsdag: 
Torsdag: Utvecklingssamtal eller skridskor  
Fredag: Utvecklingssamtal eller skridskor

Trevlig helg.

/Mia, Malin och Mimmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *