Vecka 6.

Ett stort tack till alla fantastiska elever på Höjden för väl genomförda utvecklingssamtal! Vilka samtalsledare ni är, heja er! Det är en viktig förmåga som du kommer ha stor nytta av i framtiden. Tack även alla föräldrar för att ni tar en aktiv del av era barns kunskapsutveckling. För att få ett riktigt bra utvecklingssamtal är det viktigt att ni föräldrar bemöter ert barn på ett positivt och engagerat sätt.

Så nu har alla Höjdare nya spännande mål att arbeta vidare mot under våren.  Alla mål ligger nu inlagda i systemet. Gå in på bifoga länk om du vill kunna läsa ditt barns mål: http://sigtuna.se/sv/Barn–Utbildning/Skolportalen/

På måndag är det dags för storsamling igen här på Höjden. Den här gången är det böcker i fokus. Det blir utlottning av priser till decemberutmaningen, boktips från alla klasserna och invigning av skolans bibliotek!

Nästa vecka blir det en del ändringar på schemat.
Måndag: Ingen idrott för 1:orna. Vi kommer ha storsamling på skolan vid denna tid.
Tisdag: FSK åker till Naturhistoriska med Camilla, Veronica och Elin, beräknas vara tillbaka ca 14:00. Lunch tas med från skolan men ta gärna med extra drick och lite fika om man vill. Allt packas i en ordentlig ryggsäck som barnen bär själva.
Onsdag:
Torsdag: 1:orna åker till Naturhistoriska med Mia, Malin och Mimmi, beräknas vara tillbaka ca kl. 14:00. Lunch tas med från skolan men ta gärna med extra drick och lite fika om man vill. Allt packas i en ordentlig ryggsäck som barnen bär själva.
Fredag:

Hoppas alla får en fin helg och att vi får se solen. Soliga hälsningar Mimmi, Malin och Mia

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *