Veckobrev vecka 7

Hej!

Ännu en vecka har passerat och även denna vecka har eleverna jobbat riktigt bra! Vi har under veckan arbetat vidare med temaarbetet. Vi har bland annat samtalat och arbetat med faktatexter om dinosaurier. Vi kommer att fortsätta att arbeta vidare med temat under en längre tid framöver. F-klassen har denna vecka arbetat med bokstaven Bb, eleverna har listat ord och illustrerat med bilder. F-klass har tillsammans med sina par kompisar skrivit ” Jag kan…” texter. Be ditt barn berätta =) Åk 1 har även denna vecka skrivit beskrivande texter och har återkopplat på en kompis text. Åk 1 har i matematiken arbetat med subtraktion, vi har samtalat och arbetat med skillnader, vi har jämfört antal av olika föremål.

Till nästa vecka skulle vi behöva sko kartonger eller liknade till vårt temaarbete.

Nästa vecka:

Måndag: Idrott åk 1

Tisdag:

Onsdag: Idrott åk 1, inlämning av läsuppdraget åk 1

Torsdag: Idrott fsk

Fredag: Nytt läsuppdrag skickas hem för åk 1

 

Önskar er alla en fin helg! / Malin, Mia och Mimmi

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *