Veckobrev vecka 8

 Hej alla föräldrar

Nästa vecka, vecka 8 är det sportlov och eleverna är lediga från skolan. Fritids har öppet för de som har anmält sig. Denna vecka har åk 1 fortsatt att arbeta klart med subtraktion- att se skillnader. Veckan efter sportlovet ska vi arbeta med ett nytt arbetsområde i matematiken, vi kommer att börja arbeta med talfamiljer, talet 6. Dinosaurie temat börjar nå sitt slut. Denna vecka har vi fortsatt arbeta med faktatexter. Eleverna fick i små grupper försöka komma på vilket ord som skulle stå i de tomma luckorna i en faktatext. Efter en stund fick de till hjälp orden som skulle stå i luckorna i texten. Slutligen gick vi igenom luckorna tillsammans hela klassen.

För åk 1 ska läsuppdraget in onsdagen den 8/3 vecka 10.

F- klassen har denna vecka fortsätt att arbeta med språklekar. I matematiken har eleverna tränat på antal, parbildning och logiskt tänkande i en vardagssituation. Alla elever har varit riktigt flitiga och har jobbat på!

F-klassen kommer att börja byta om på idrotten och duscha efter idrottslektionen på torsdagen veckan efter sportlovet.

Inför vecka 10:

Måndag: Idrott åk 1

Tisdag:

Onsdag: Idrott åk 1, inlämning av läsuppdraget åk 1 (OBS! 8/3)

Torsdag: Idrott fsk(ombyte)

Fredag: Nytt läsuppdrag skickas hem för åk 1

Vi önskar er alla en fin sportlovsvecka / Malin, Mia och Mimmi

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *