Veckobrev 11

Tack för en trevlig vecka och roligt att se flera föräldrar som kommer och är med i klasserna. Ni föräldrar är alltid välkomman även om det bara är en kort stund eller en hel dag.

Sara, vår administratör vill påminna om vikten att sjukanmälan görs på expeditionstelefonen tel: 08-591 26 85 eller skicka gärna ett sms: 073-666 52 28. Meddelande måste skickas varje dag när eleven är sjuk.

Under veckan har alla elever i f-1 lekt Erövringen på idrotten. Detta är en bollek där man är uppdelad i fyra lag och ska försöka träffa en kompisen med bollen och få över kompisen till sitt lag. När det bara är en kompis kvar i ett lag har man vunnit deras mark. Eleverna övar på bollkänsla (att inte vara rädd för bollar och att kunna kasta) och att samarbeta.

Både 1:orna och fsk arbetar med sina texter. Fsk har skriver ord och meningar om bokstaven Ff och 1:orna skriver text om hur året 2017 kan komma att bli.

Fsk arbetar med mönster i matten. 1:orna arbetar med talkamraterna för siffran 6.

I engelska tränar 1:orna på att prata engelska och olika fraser. Vi har börjat titta på en serie som heter the Game.

Fredagen avslutad vi med att lyssna på nyheter som fyrorna presenterade.  Både inrikes och utrikesnyheter presenterades.

Vi vill påminna alla föräldrar om att fortsätta skriva i läsloggen. Detta hjälper oss lärare när vi ska lyssna på eleverna och för att få en förståelse för hur det går för eleverna med läsandet.

Under nästa vecka kommer vi att gå på teater på kulturskolan.

Vecka 11
Måndag Storsamling, idrott för 1:orna.
Tisdag
Onsdag
idrott för 1:orna
Torsdag FSK behöver samlas på skolan 7:55 för att ta bussen till kulturteatern. Ingen idrott för fsk.
Fredag 1:orna behöver samlas på skolan 7:55 för att ta bussen till kulturteatern.

Hoppas ni får en härlig helg och att vi får ser solen!
Vänligen lärarna M

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *