Veckobrev vecka 13

Hejsan!

Hej och hå vad tiden går fort, endast två skolveckor kvar till Påsklov. Denna vecka har varit lite kortare då vi hade studiedag i tisdags och det märks att vi förlorat en dag med inlärning. Så mycket vi vill göra med era fina barn men tiden bara springer iväg. I onsdags uppmärksammade vi barn och vuxna med Down syndrom genom att Rocka sockorna. Vi vill verkligen uppmuntra eleverna till att vara olika och respektera varandra för sina olikheter, det är ju det som gör oss unika! Roligt att matteuppdraget för åk 1 togs emot så positivt. Det var inte så mycket matteuppdraget i sig som var uppgiften denna gång, utan ansvaret att ta med iPaden hem och sen ta den med tillbaka. Vi fortsätter även veckan som kommer.

Information från Cecilia https://steningehojden.wordpress.com/2017/03/24/information-till-alla-pa-hojden/

I veckan som kommer så jobbar vi på med ASL-arbete, läsförståelse, lista ord, arbeta finmotoriskt och grovmotoriskt, matte, läs- och matteuppdrag samt rundar av arbetet med Nordisk mytologi. På fredag blir det invigning av vårt skolbibliotek vilket vi verkligen ser fram mot. Mer läsning åt folket!!!!!

Måndag: Idrott åk 1

Tisdag:

Onsdag: Idrott åk 1, läsuppdrag åk 1 lämnas in, s. 73-76. Matteuppdrag åk 1 lämnas ut!

Torsdag: Idrott fsk, glöm inte ombyte! Matteuppdrag åk 1 lämnas in!

Fredag: Invigning av skolbiblioteket

Bildresultat för vårtecken i mars

Trevlig helg!

Mia, Mimmi och Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *