Veckobrev vecka 14

Idag har vi invigt biblioteket och det känns kanon att vara igång! Nu hoppas vi att alla elever kan få till flera mysiga lässtunder under kommande vecka 🌟

Från och med vecka 14 börjar vi på Höjden med utomhusidrott. Det betyder att alla behöver tänka på kläder efter väder! Detta gäller alla på skolan utom FSK!

Den här veckan har vi haft besök av de nya eleverna och den nya pedagog som börjar hos oss på torsdag nästa vecka. Ett väldigt positivt besök och nu är vi ivriga att få hit våra nya vänner! =)

Eftersom flera av eleverna i F-1 inte kommer in i klassrummet när vi börjar har vi bestämt att vi pedagoger kommer att stänga dörren 8:30 från och med måndag och 8:10 tisdag till fredag. Detta kan innebära att eleverna behöver sitta utanför klassrummet för att inte störa när vi har samling och blir insläppta när samlingen är slut.

I torsdags när FSK hade idrott övade de på att samarbete. Fråga gärna era barn vad de gjorde.

Måndag: Idrott för 1:orna, kläder efter väder.
Tisdag:
Onsdag: Idrott för 1:orna, kläder efter väder. FSK ska på teater kl 10:45. Läsläxa sid 77-83, glöm inte att skriva i läsloggen!
TorsdagFSK har idrott inomhus, glöm inte att packa kläder och handduk tillsammans med barnen. Det var flera ledsna miner i torsdag när barn inte hade med sig kläder.
Fredag:

Hoppas ni alla får en fin helg!
Hälsningar Mia, Mimmi och Malin

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *