Intervjufrågor, åk 1

Hej på er!

Nu ligger det en ny mapp i Showbie som heter Intervjufrågor Tema Nu och då. I mappen hittar ni dokumentet med frågorna. När du har öppnat dokumentet väljer du rektangeln med pilen ut, sen öppna en kopia, leta då efter Keynote och välj den. När du kommer in i Keynote så kan du börja läsa igenom frågorna för att välja ut de frågor som du vill ställa till din intervjuperson. Tänk på att intervjupersonen ska vara äldre (typ förr i tiden 😉 )!!! Kom ihåg att de två första frågorna är obligatoriska, såna som alla måste ha med. Vi ska göra vårt bästa för att se till så att alla får över sitt dokument till Keynote men ni föräldrar får mer än gärna vara behjälpliga. För att vi inte ska dra ut på temaområdet för länge så behöver vi ha ett slutdatum för när frågorna ska vara besvarade. Detta datum är onsdagen den 10 maj.

Imorgon tisdag kommer det ett nytt Matteuppdrag som ska vara klart till måndagen den 8 maj.

Ha det gott och njut av det vackra vädret! / Fröknarna M 🙂

P S Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *