Veckobrev vecka 19

Hej!
Veckorna går fort när det bara är fyra skoldagar på en vecka. Inte många dagar kvar till avslutningen nu! Det blev en härlig avslutning på veckan som bjöd på massor av värme och sol. Eleverna har under veckan jobbat på med påbörjade arbeten. Något nytt de fick testa på var Loklar vilket innebär att eleverna får rita efter en beskrivning som är lite tokigt. Jättebra övning som många behöver träna mer på, att våga göra fel och våga pröva om. Nästa vecka ska vi fortsätta att GLUSA (god läsutveckling)  FSK eleverna.

En fantastisk fredag bjöd på en lärorik dag på Husby-Ärlinghundra skolan. Eleverna i åk 1 fick ta del av mycket kunskaper om hur människorna levde för mer än 100 år sedan. Fråga gärna ditt barn!  Förskoleklassen åkte till Mulle Meck parken och hade en toppendag med massor av skoj och lek.

Måndag: Matteuppdrag för åk 1 lämnas in.
Tisdag:
Onsdag: Läsuppdraget lämnas in (sid. 86-89), intervjufrågorna för åk 1 lämnas in.
Torsdag: FSK idrott.
Fredag: Ny läsuppdrag åk 1 delas ut.

 

Njut av solen i helgen, skönt att värmen äntligen är här.

Trevlig helg önskar Mimmi, Mia och Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *