Veckobrev vecka 20

Hej på er alla!

Som vi i tidigare inlägg har berättat så är Mimmi sjukskriven terminen ut och eleverna är nu indelade i gul och grön. Tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar kring den organisation vi nu har i F-1. (marie.haglund@edu.sigtuna.se eller malin.martensson@edu.sigtuna.se)

Nu känns det att tiden går fort, endast 4 skolveckor kvar till skolavslutningen. Denna vecka har flutit på bra trots ihopslagning av klasser och lite pyssel med personal. Tur att vi har så fina elever som är trygga i vår miljö.

Vi vill påminna alla elever i åk 1 att alltid ha med sig en ryggsäck/väska till skolan. Nu när iPaden åker fram och tillbaka är det viktigt att ha en väska att lägga den i, inga iPads ska ligga på hyllorna. Tänk även på att ladda din iPad hemma, blir svårt att jobba om det endast är någon procents batteritid kvar då eleverna kommer till skolan.

Till veckan som kommer så händer det flera roliga saker. Till att börja med så ska åk 1 åka och simma på måndag förmiddag. Då vi har en tidig simtid så behöver alla i åk 1 komma till 8.10. Vi önskar då att de har med sig en frukt eller en liten smörgås och en vattenflaska då vi kommer att äta lunch senare. Glöm inte att packa med badkläder, handduk och tvål. På tisdag är Malin vikarie i åk 3 så då är det Mia, Veronica, Camilla och Elin som är med eleverna under skoldagen. På onsdag är det Höjdareftermiddag mellan 15.00 och 17.00, se inbjudan nedan. Under eftermiddagen får ni se vad era barn gör för olika saker i skolan. På fredag är det dags för en ny utflykt för alla förskoleklasselever. Denna gång bär det av till Skånelaholms slott. Eleverna åker abonnerad buss tillsammans med Veronica och Camilla. Väl där blir det visning av slottet samt andra aktiviteter. Vi tar med Pastasallad från skolan. Viktigt att alla elever har med sig en tom matlåda, bestick och vattenflaska. De får även ha med sig ett litet fika och frukt. Beroende på väder och vind så kan det vara bra att packa med en extra flaska vatten samt smörja in barnen, solen är stark när den väl är framme.

Måndag: åk 1 simning (ingen idrott), Ma-uppdraget in

Tisdag: Malin vikarie åk 3

Onsdag: åk 1 idrott, läsuppdraget lämnas in, nytt Ma-uppdrag, Höjdareftermiddag

Torsdag: fsk idrott

Fredag: fsk till Skånelaholms slott

Ha nu en fin helg så håller vi tummar och tår för att våren äntligen kommer.

Hälsningar Mia och Malin

Bildresultat för längtan efter våren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *