Veckobrev vecka 22

Hej å hå vad tiden går,!

Ber om ursäkt för ett sent veckobrev men hjärnkontoret tog ledigt ett tag.

Som ni alla vet så har vi endast haft tre skoldagar denna vecka och eleverna går nu endast 9 dagar till innan de får en lång välförtjänt ledighet. Vi startar inte upp med nya områden nu utan ser till att avsluta det som vi påbörjat. Larverna som åk 1 har tagit hand om som en del i vårt NTA-tema har nu alla blivit puppor och de har fått flytta in i sina hotell. Följ oss på facebook för att få ta del av den direkta uppdateringen. Vi gör vårt bästa för att få in det även här på bloggen.

Nästa vecka en den sista hela skolveckan utan några lediga dagar. Vi börjar måndagen på Midgårdsvallen för en friidrottsdag. Vi börjar skolan i vanlig tid 8.30 för att sedan promenera iväg. Alla behöver ha med sig en tom matlåda, bestick, fylld vattenfalska, litet fika, sittunderlag samt kläder efter väder och aktivitet. Vi får pastasallad från skolan som de sedan äter i sina tomma matlådor. Då vi kommer röra på oss hela dagens som behövs det mjuka sköna kläder samt gymnastikskor. Förskoleklassbarnen kommer att vara tillbaka på skolan 13.15, de elever som vanligtvis går hem vid 11.50 får stanna kvar hela skoldagen ut. Åk 1 är tillbaka till 14.00 senast.

Som ni läste ovan så är nu sista hela skolveckan här och med det gör vi även ett avslut gällande uppdragen för åk 1. Det sista läsuppdraget ska lämnas in på onsdag den 31/5, efter det läser vi de resterande sidorna i skolan. Sista matteuppdraget lämnas ut på måndag och ska vara klart på torsdag 1/6.

På onsdag 31/5 kommer Cecilia, blivande åk 1 lärare på besök. Hon kommer direkt på morgonen och stannar en stund.

Det vore bra om alla elever har med sig en papperskasse som de kan börja lägga sina färdiga skolsaker i.

Måndag: Friidrottsdag för alla. Matteuppdrag åk 1 delas ut.

Tisdag:

Onsdag: Läsuppdraget lämnas in. Cecilia på besök. Idrott utomhus åk 1.

Torsdag: Matteuppdraget lämnas in. Idrott fsk utomhus.

Fredag:

Ha en fortsatt fin helg och njut av sommarvärmen!  / Mia och Malin

Bildresultat för sommarvärme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *