Veckobrev V. 23

Veckan går fort och det är några få dagar kvar innan vi tar sommarlov. Detta innebär att vi har börjat så smått att göra klar och plocka ner, glöm inte att tömma barnens hyllor och lämna gärna en märkt pappåse med elevens namn så att eleverna har något att bära hem allt i. Mia och Malin GLUSAR (god läsutveckling) alla F och 1:or, spännande att se vad som har hänt sedan sist. Onsdagen den 7 juni behöver vi få in alla ipads och laddare. Dessa ska räknas, rengöras och uppdateras.

Avslutningen är måndagen den 12 juni kl. 18:00-19:00. Eleverna kommer att samlas i klassrummet 17:45 och föräldrarna tar plats ute nedanför fotbollsplanen. Läs gärna Cecilias månadsinfo och avslutningsprogrammet https://steningehojden.wordpress.com/

Här kommer en inbjudan till disco den 9 juni. Discot är från F-6.

Nästa vecka:
Onsdag:  Idrott för 1:orna, vi är ute! Ingen läsläxa!, Ipads och laddare ska lämnas in på skolan.
Torsdag: Öppen scen för eleverna. Ingen idrott för FSK.
Fredag: Fotbollsmatch mellan pedagogerna och 6:an.

Måndag den 12 juni: Vanlig skoldag, avslutning 17:45-19:00

Hoppas alla får en härlig långhelg och nationaldag 6 juni!
Soliga hälsningar Mia och Malin

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *