Sista veckobrevet

Hej å hå!

Nu är vi redan här, sista skoldagen är på måndag den 12 juni och då ägnar vi större delen av dagen till tårtorna. Se tidigare inlägg om Tårtkalaset för att få den information du behöver, tänk på att alla elever har en ingrediens som ska med.

Idag har vi rensat ur lådor, pärmar och hyllor. Eleverna har nu allt i en kasse som ska hem. Vi ber er ta en extra titt på hyllorna i kapprummet så att det inte ligger kvar en hög där. Lådan med kvarglömda kläder kan också vara bra att kika ner i. Mimmi var och hälsade på i onsdags, det var så roligt att se henne igen.

Alla elever i åk 1 har nu fått sina skriftliga omdömen publicerade i Infomentor, se Cecilias inlägg för mer information https://steningehojden.wordpress.com/2017/06/07/infomentor-skriftlig-information/ .

Skolavslutningen sker som vi tidigare informerat om på måndag kväll den 12/6 kl.18.00-19.00, samling för eleverna 17.45 inne i respektive klassrum (föräldrar och andra släktingar väntar på skolgården).

Trevlig helg önskar Mia och Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *