Välkomna tillbaka till skolan!

Vilken härlig start på denna hösttermin, så roligt att se alla igen, elever som föräldrar. Äntligen är vi igång igen!!!!!

Lite praktisk information innan alla scheman kommer ut. Idrott har eleverna måndagar och onsdagar. Denna och och nästa vecka kommer eleverna att var inne i gymnastiksalen med Helena, vår nya idrottslärare. Nu på onsdag behöver inga elever byta om så ni har en vecka på er att se till så skorna inte blivit för små och att idrottskläderna fortfarande sitter bra. Musiken börjar redan imorgon tisdag och då blir det halva gruppen som går direkt 8.10.

Alla elever har fått med sig ett kuvert hem som vi önskar att ni noggrant läser igenom och fyller i de dokument som ska tillbaka till oss så fort som möjligt, helst redan imorgon men senast fredag. Glöm inte att titta på baksidan av alla dokument så att du inte missar något viktigt. Lägg tillbaka allt i kuvertet igen och skicka det med ditt barn.

Glöm nu inte att alla elever behöver ha en väska till skolan då det är saker som behöver packas ner.

Våra tider ser ut som följer.

Måndag 8.30-14.00

Tisdag: 8.10-14.00

Onsdag: 8.10-14.00

Torsdag: 8.10-13.30

Fredag: 8.10-13.30

Denna vecka kommer vi fokusera på värdegrunden och arbeta mycket med guppen och om hur vi ska vara mot varandra.

Vi märkte också över sommaren att prenumerationen på bloggen inte alltid fungerar som den ska. Kontrollera gärna att ni får mailen vid uppdateringar, annars skriver ni in mailen igen för prenumeration. Det kan ni göra längst ner efter ett inlägg.

Påminner ännu en gång om föräldramötet nästa tisdag, 29 augusti mellan kl. 18.00-20.00. Viktigt att så många som möjligt av er kan komma =)

Och sen vill vi också påminna eleverna om att ta med vattenflaska att ha här, det är fortfarande varmt och behövs 😉.

Varm hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *