Läsuppdrag 2.0

Diamantjakten

Äntligen är de här. Vi har väntat på fler böcker i vår läsuppdragsserie ABC-klubben. Nu i åk 2 kommer vi att läsa Diamantjakten som även den finns på tre läsnivåer. Idag efter att eleverna hade slutat för dagen gjorde jag i ordning alla nya uppdragen. Onsdagens morgonlektion kommer att ägnas åt det första kapitlet sen får eleverna med sig en bok hem. Då vi har samtal nästa vecka (tisdag och onsdag) så kommer detta första uppdrag att sträcka sig över två veckor.

Jag vill tacka er föräldrar för den fina återkopplingen som ni gjort på era barns läsuppdrag, med andra ord deras läsutveckling. Läsning är en livsviktig kunskap som aldrig kan tränas för lite. Jag vill att vi hjälps åt kring barnens läsning och förbereder dem på bästa sätt. Att ni fortsätter och ger feeback på hur läsningen går hemma betyder mycket. Jag kommer att återkoppla på bästa sätt för respektive lästillfälle, ibland mer detaljerat medan andra gånger med ett ok eller liknande.

Med hopp om att vi tillsammans fostrar nya stjärnläsare . / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *