Kick off NTA

Idag har vi kickat igång vårt NTA-tema Balansera och väga. Så himla roligt och vilka elever. Jag var nästan gråtfärdig av lycka idag då skoldagen var slut. Så duktiga, motiverade och intresserade. En stor puss och kram till dem alla :-). Fråga hemma om de är stolta över något idag?

I sina grupper så har eleverna idag tränat på att samarbeta, kommunicera, skriva, fotograferat och dokumenterat. Att dokumentera det vi jobbar med och som vi undersöker är en stor och viktig del i NTA`s tänk.

[slideshow_deploy id=’2332′]

Längtar till imorgon då vi ska bege oss ut för att med kroppen upptäcka balans.

/ En väldigt stolt och lycklig fröken

 

0 reaktion på “Kick off NTA

  1. Tack Linda och Caroline, så roligt att läsa föräldrars kommentarer. Nu får gärna fler föräldrar klämma i med en kommentar ;-).
    / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *