Månadsinformation från Cecilia

Hej!

Här kommer den månatliga informationen från Cecilia

Månadsinfo oktober på Höjden

Glöm inte att det är vanlig vecka med idrott måndag och onsdag. Ombyte, handduk och ett glatt humör för idrott inomhus. Läsuppdraget ska in på tisdag. Hoppas nu att alla har tränat på att göra ”text till själv-/migkoppling”.

Jag har nu påbörjat processen med att lägga över alla utvecklingssamtal i vår nya plattform IST-lärande. Kommunen håller på att ta fram en informationsfolder för er föräldrar kring hur ni loggar in och sen hittar till utvecklingssamtalet, planeringar, bedömningar och omdömen. Jag tänker publicera alla samtal samtidigt när jag lagt in allt.

Nu jobbar vi på och ser till att vi får en fin vecka, tillsammans fixar vi allt.

/ Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *