Veckobrev vecka 41

Hej på er!

Idag är det fredag :-), en lång vecka känns det som. Eva-Karin som har rörelse med eleverna på fredagar var sjuk idag så vi roddade om lite i schemat. Efter lunch hade vi mattestationer igen och kunde jobba vidare där vi avslutade igår, inget ont som inte har något gott med sig.

Oliver höll idag i en aktivitet som en del i uppdraget i ”Alla med-projektet”. Vi gick upp till musiksalen och körde leken ”Alla som tycker om…..byter plats med varandra”. Ett virrvarr av elever som tyckte om olika saker och bytte plats med varandra. Amanda var tyvärr sjuk så hon kunde inte vara med och leda leken.

Här kommer en bild på klädhögen som ligger kvar till fredagen den 13/10. Glöm inte och titta där om något tillhör ditt barn.

Vaccinationen i tisdags gick bra men det var en del ledsna elever som var oroliga innan och hade lite ont efter. Vi fick kramas lite extra mycket, vilket i sig var väldigt mysigt. Viktigt med förberedelser innan, att prata om det hemma.

Här är en klasslista som ni kan spara Klasslista. Lägger den även under sidan Om så kan ni gå in där också.

Här kommer en bild på svamparna som eleverna gjorde.

Roligt att fler föräldrar kommenterar våra inlägg, heja er!

Veckan som kommer

Vi jobbar vidare med samma områden som vi påbörjat, tränar lite mer och befäster nya kunskaper. Veckans läsuppdrag är kapitel 4, fortsätt och träna på text till mig-/självkoppling. Jag är borta på tisdag morgon men Elin är med klassen och lyssnar och samtalar om läsuppdraget.

I SO:n kommer vi börja titta lite på olika samhällsstrukturer, vilka som bestämmer – i hemmet, i skolan, i kommunen, i Sverige. Vi kommer att ha ett samarbete med faddrarna kring detta.

Idrotten fortsätter att vara inomhus så packa ner inneskor, handduk och kläder.

På måndag kommer Åsa, skolsköterskan göra en tillväxtkontroll, hon hämtar eleverna en och en. Bra om ni förbereder barnen innan att de kommer mätas och vägas, blir då mindre jobbigt att gå dit. Tack på förhand!

Måndag: Idrott

Tisdag: Musik. Läsuppdraget lämnas in!

Onsdag: Idrott. Nytt läsuppdrag lämnas ut!

Torsdag:

Fredag: Rörelse/dans

Trevlig helg!

Bildresultat för trevlig helg

/ Malin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *