Jag har läst, läsutmaning under Läslovet

Hej!

Då vi vill att alla elever ska läsa så mycket det bara går så hoppas jag att alla vill delta i läsutmaningen som Jag har läst anordnar. Extra viktigt då eleverna inte har ett läsuppdrag som sträcker sig över lovet. På Showbie har jag lagt in en fil Höstlovsutmaningen läslovet under uppgiften med namnet Jag har läst, där kan ni fylla i de bokstäver som ni tjänar in när ni gör de olika uppdragen/utmaningar.

För mer information så går ni in på https://www.xn--jagharlst-12a.se/information-om-hoestlovsuppdraget

Det går även jättebra att skriva en bokrecension på de böcker du läser under lovet, ta hjälp av mamma eller pappa om du behöver det.

Lycka till med din läsning och njut av varje stund! / Malin

Boken Läser, Bok, Läsning, Läs, Litteratur, Sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *