Veckans stjärna

Hej och välkomna till en ny vecka!

Solen lyser från en klarblå himmel och helt plötsligt känns allt så mycket lättare 😃. Vet inte om det bara är jag som är i behov av solens härliga strålar. Som jag skrev i fredagens veckobrev så kör vi idag igång med veckans stjärna. Nedan ser ni de uppdrag som stjärnan kommer att ha under veckan, allt framröstat i demokratisk anda.

Som förälder kan du behöva hjälpa ditt barn med att förbereda sig inför sina uppdrag så fråga varje måndag om just han eller hon är veckans stjärna. Kommer även att lägga upp bilden ovan under fliken Veckans stjärna.

Imorgon tisdag kommer det ett nytt Matteuppdrag.

Ha en fortsatt fin dag i ☀️. / Malin

0 reaktion på “Veckans stjärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *