Lite blandat

Hej!

Här kommer lite info så här mot slutet. På tisdag är det pysseldag på hela skolan och eleverna kommer pyssla med sin fadder. På fredag träffas vi för att gå igenom själva dagen och vad fadderbarnen planerar att göra för pyssel. Åk 5 som är våra faddrar kommer att få ta ett stort ansvar denna dag men då ställs det såklart krav på våra fina 2:or att de visar en bra attityd tillbaka. Nedan ser ni information inför dagen.

Idag hade vi en kombinerad matematik- och NTA-lektion 😃👍🏻. Duktiga elever som kämpade på bra med alla linjer och siffror.

Matteuppdragen ligger nu uppe i NOMP och det är de sista uppdragen för denna termin. Några frågor finns i Showbie till veckans uppdrag, så hjälp ditt barn att gå in där för att besvara dem.

En variant av läsuppdraget kommer imorgon. Alla mappar som inte är inlämnade behöver komma hit, vill ha koll på alla läseböcker inför nästa termin.

Vi har haft många samtal om snöbollskastning, vår linje är nolltolerans. Så om någon kastar snöboll på andra än anvisade ställen så blir det samtal hem.

Ha en fortsatt bra vecka.

/ Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *