Julhälsning

Hej på er alla!

Tack för den här terminen, för gott samarbete och en positiv inställning. Eleverna har verkligen jobbat på bra och de har lärt sig massor 👏🏻. Nu får vi alla chans till lite återhämtning vilket behövs innan vi drar igång vårterminen 2018. Tisdagen den 9 januari är  eleverna välkomna tillbaka igen och vi kör enligt schema 8.10-14.00. Glöm inte bort att läsa och lös jullovsgåtorna (se tidigare inlägg).

Avslutningen igår var jättefin och stort tack för alla fina julklappar och julkramar, det värmer en frökenhjärta massor 😊🙏🏻❣️En liten film från gårdagen kommer här https://youtu.be/vH0nTmKakzs

Vecka 4 kör vi utvecklingssamtal som eleverna håller i. Lågstadiet har tisdag och onsdag som samtalsdagar. Inbjudan kommer så fort vi kör igång. Sigtuna kommun har gått över till en ny plattform för planering, bedömning, omdöme och utvecklingssamtal som heter IST lärande. Här finns information att läsa Informationsbrev IST. Redan vecka 2 är det dags för skridskor så se till att prova de ni har så att storleken fungerar. Tänk även på att slipa dem om de inte blivit gjort på länge. Hjälm är ett krav under skridskoåkningen.

Information från Cecilia https://steningehojden.wordpress.com/2017/12/21/god-jul-och-gott-nytt-ar/

 En god jul och ett gott nytt år önskar jag er alla 🎄✨🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *