Välkomna tillbaka

Välkomna till 2018 års vårtermin och god fortsättning!

Idag har vi kickat igång vårterminen på Steningehöjdens skola och väntar nu på att få fylla den med alla elever 😊. Roligt att många elever har svarat på gåtorna från Jag har läst. Jag inväntar en sammanställning från dem och svar om hur det gått för oss, håll tummarna ✊🏻✊🏻 nu!!!

Nu på torsdag åker vi till Pinbackshallen för lite skridskoåkning, hoppas ni har hunnit prova att skridskorna passar nu. Alla elever måste ha hjälm på isen och jag reckomenderar även tjocka handskar som skyddar bättre än ett par tunna fingervantar. Inga klubbor eller puckar behövs. De som vill får gärna ta med sig ett litet fika då vi kommer äta lunch nästan en timme senare. Fikat kan vara en liten bulle, en smörgås, frukt eller ett par kakor, även dryck är okej och då lite saft eller kanske något varmt. Då eleverna ska böra allt själva till och från bussen så behöver ni packa i en ryggsäck eller väska som barnen kan bära. Hjälmen är bäst att knäppa fast på utsidan. ⛸👷🏻‍♂️!!!!

Vill även påminna er om samtalsdagarna som äger rum tisdag 23/1 och onsdag 24/1, barnets respektive tider kommer på bloggen senast fredag. Alla tider ligger under barnets arbetsdag, mellan 8.10 och 14.00. I samband med samtalen kommer eleverna en av dagarna att få arbeta med Joel, Jocke och Maria. För att de ska kunna genomföra en del av aktiviteterna så önskar vi få in garn i olika färger och olika material. Samtalen kommer som tidigare att ledas av era barn där jag kommer in på slutet. För att detta ska bli ett så bra samtal som möjligt så börjar vi med alla förberedelser redan nu. Ni kommer se att barnen har med sig vissa sidor som hemuppdrag, mer information kommer.

Vi ses imorgon då eleverna har vanlig skoldag från 8.10 till 14.00.

/ Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *