Lite info mitt i veckan

Hej!

Dagens skridskoåkning gick toppenbra, vilka fina barn ni har. Bussresan till och från var exemplarisk, tålamodet och kämparviljan i ishallen var hög, fikastunden var mysig, empatin var över all förväntan. Heja heja alla fina elever! Se filmen nedan.

http://

Här kommer samtalstiderna Elevledda utvecklingssamtal på Steningehöjdens skola VT 18. Som vanligt kan ni byta tider med varandra men då måste ni även meddela mig så jag och eleven är på rätt plats på rätt tid. Kan du inte din tid och ingen kan byta så tar du kontakt med mig. Tänk på att samtalet ska ligga inom elevens arbetstid, med andra ord helst inte senare än 14.00. Vi jobbar nu för fullt med förberedelserna och vissa delar kommer eleverna att få förbereda hemma, då vill jag att du som förälder visar intresse och kanske även deltar till viss del. Som ni fick meddelande om innan jul så har vi gått över till en ny plattform för utvecklingssamtal, planeringar, bedömningar och omdömen, den heter IST. Här kommer informationen kring just IST igen Informationsbrev IST samt information från Cecila som ligger på hennes blogg https://steningehojden.wordpress.com/

Hoppas ni alla har sett att läsuppdraget kom hem igår så hjälp till att skapa lästillfällen under veckan. Imorgon kommer det ett kortare veckobrev med info inför nästa vecka.

Ha det gott!

/ Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *