Veckobrev vecka 3

Hejsan!

Första skolveckan är slut och eleverna känns väldigt tillfreds med att vara tillbaka. Känns som att alla elever har ett lugn och att de trivs med varandra 👍🏻😊. Jag och Elin har bestämt att satsa mycket på förebyggande arbete kring trygghet och trivsel så förutom den gemensamma omgång Alla med som startar på måndag så kommer vi att ha mindre värdegrundsgrupper på tisdagar. Var tredje tisdag får en grupp i taget jobba med olika övningar och uppgifter för att stärka samarbetsförmåga, skapa trygghet och trivsel. Den första gruppen fick starta redan i tisdags.

Idag fredag var Eva-Karin tillbaka för att ha lite rörelse och dans med eleverna. Jätteroligt att vi får fortsätta även denna termin.

Hoppas nu att ni alla sett era samtalstider och att ni först och främst byter med varandra om tiden inte passar annars kontaktar ni mig direkt.

Veckan som kommer

Nu kör vi igång med Veckans stjärna igen. Jag har gjort ett byte på dag för två av uppdragen, den reviderade bilden ligger under veckans stjärna. För att alla elever ska få hinna vara ⭐️ för en vecka så kommer några att få ha samma vecka.

Vi fortsätter med förberedelserna inför samtalen och elevern kommer göra sin egen inbjudan på måndag 😉.

Måndag: Idrott inomhus, ta med ombyte och handduk.

Tisdag: Läsuppdraget lämnas in (kap 12)

Onsdag: Idrott inomhus, ta med ombyte och handduk. Nytt läsuppdrag delas ut.

Torsdag: –

Fredag: –

Trevlig helg 🍀! / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *