Förberedelse inför samtalen

Hej på er!

Idag tisdag kommer eleverna att få arbeta med samtalsmallen hemma. Sidan som eleverna ska arbeta med är den om social kompetens och bör vara sidan 4 i mallen. Jag önskar att ni som föräldrar sitter tillsammans med ert barn och för en dialog runt ord och begrepp som kan vara svåra. Som en del i förberedelserna kommer jag att behålla alla iPads på skolan onsdag och torsdag, jag ser då till att batteriet är på en nivå som klarar skolarbetet.

Måste bara meddela att flera av eleverna har jobbat på jättebra med veckans Alla med uppdrag. Flera har kommit till mig och berättat om sina tack och att de fått ögonkontakt, så roligt 😊. Hoppas nu att flera tänker på att tacka för enkla vardagliga företeelser ✊🏻.

På återskrivande! / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *