Veckobrev vecka 10

Hej!

Nu är vi tillbaka efter lovet och jag har verkligen kopplat av och haft det skönt, hoppas ni också har haft det bra. Ber om ursäkt för ett sent veckobrev.

Då Elin nu har slutat och vi hunnit få in en ersättare så kommer vi att ha lite olika vikarier som jobbar med oss i klassen och på fritids. Cecilia, Britt och Madde är tre av de som jag i dagsläget vet om. Vi får alla hjälpas åt för att ge eleverna en trygg och lugn miljö under skoltid såväl som fritidstid.

Veckan ser ut som följer;

Måndag: Idrott inomhus, ombyte och handduk.

Tisdag:

Onsdag: Nytt läsuppdrag delas ut! Idrott inomhus, ombyte och handduk.

Torsdag:

Fredag: Rörelse

Inom matematiken jobbar vi på med multiplikationen och inom svenskan fortsätter vi med ordklasser och har även börjat titta på texttypen artikel, hur den skrivs och vad de olika delarna i en artikel kallas för. Lite senare kommer eleverna att få ha lite nyhetsbevakning som en veckouppgift.

I nästa vecka på tisdag kommer vi att åka till Kulturum för att vara med i en föreställning som Kulturskolan anordnar. Vi kommer både sjunga och dans. Vi måste åka från skolan 8.00  så alla elever måste vara på skolan senast 7.45. Påminner mer om det i nästa veckobrev. Föreställningen är endast till för elever i kommunen och varje skola kommer att ha ett eget framträdande. Till detta behöver eleverna ha speciella kläder/färger på kläderna. För grupp röd gäller följande: vitt, svart, silver eller grått och för blå grupp: grå/svart (robotar) och färgglatt (människor). Allt detta har eleverna bestämt tillsammans med Eva-Karin så de vet mer än mig.

Hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *