Veckobrev vecka 11

Hej på er!

Känns lite,tjatig men det är redan fredag 😃. Cecilia Iskander har varit här ett par dagar denna vecka som vikarie på den tjänst som Elin gick på. Hon kommer att vara här i flera veckor men inte alla dagar då hon studerar på Uppsala universitet till just lärare. Hassija som har anställts på tjänsten kommer först den 30/4 så till dess kommer vi vara en person kort i klassen vid vissa lektioner och dagar. Jag ska göra mitt yttersta för att behålla en hög kvalitet på undervisningen.

Idag fredag träffade vi våra faddrar igen och fortsatte med programmeringsarbetet. Se filmerna och bilderna nedan.

Som ni vet jobbar vi med multiplikation och har nu även tittat på den kommutativa lagen; 

Det ligger även en liten film under matematiksidan som ni kan titta på många gånger 😉.

Inom engelska har jag börjat jobba efter ett nytt material som heter Magic English. I varje avsnitt så tas ett område upp eleverna får även vara aktiva då det finns gemensamma talövningar som görs på ett väldigt roligt sätt. På engelskasidan ligger avsnitt 1 att titta på hur många gånger som helst 👍🏻.

Kommande vecka

Jag vill passa på och hälsa Valerina Widenlöv med familj välkommen till oss i åk 2. Eleverna fick idag veta att de på måndag har en ny klasskompis 😃.

På tisdag åker vi till Kulturum för att delta i Kulturskolans föreställning Uppfinnarverkstad. Vi samlas i klassrummet 7.45 och tar sedan bussen som går utanför, jag och Joel åker med klassen. Toppen om alla tar med sig en frukt. Glöm inte att ha kläder i de färger som grupperna bestämt, se tidigare inlägg för mer information.

Måndag: idrott inomhus, ombyte och handduk.

Tisdag: samling 7.45 i klassrummet. Läsuppdraget lämnas in!

Onsdag: idrott inomhus, ombyte och handduk. Nytt läsuppdrag delas ut!

Torsdag: –

Fredag: –

Tisdagen den 20 mars har vi en hel utedag med Naturskolan. Vi kommer genomföra en vårvandring så jag hoppas att snön har töat lite mer till dess 😉. Vi kommer ta med oss lunch från skolan. Mer information kommer i nästa veckobrev.

Tror att jag fått med allt nu 🤔 men återkommer om jag missat något 😉.

Trevlig helg 🌸. / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *