Besök i skolan

Hej!

Idag var Sargit från Svenska kyrkan här och berättade om varför vi firar påsk, hon berättade ur ett kristet och judiskt perspektiv. Eleverna fick vara delaktiga och agera olika roller. Roligt att lära när hela kroppen får vara med. De fick även smaka på bröd, persilja och en äppelröra, allt med koppling till den judiska påsken.

Vill påminna om multiplikationsstencilerna som ska lämnas in imorgon. Allt behöver absolut inte vara klart, meningen är att alla får den färdighetsträning som behövs för tabellernas automatisering. Roligt att se också att resultatet och tiden kan förbättras med intensiv träning. Alla gör sitt bästa efter sin egen förmåga 👍🏻😊, alla är ⭐️.

Under påsklovet så kommer alla som vill få chansen att delta i påskäggsjakt via jagharläst.se . Skriver mer om det i kommande veckobrev.

Ha en fortsatt fin vecka. / Malin 🌷

0 reaktion på “Besök i skolan

  1. Jjättebra intiativ! Pluspoäng till er för att ni delger barnen vad påsken handlar om och inte bara påskägg och harar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *