Veckobrev vecka 16

Hej hopp nu är våren här 😃!

Jippie, äntligen går vi mot varmare tider. Vilket leder mig in på klädesfrågan. Många elever klär av sig alla ytterkläder så fort solen kommer fram. Om du som förälder har ett önskemål att vi ser till att ytterkläder är på så får du höra av dig via mail. Jag säger åt dem om mycket annat om dagarna och tar därför inga diskussioner kring just ytterklädernas vara eller inte.

Är ledsen för att feedbacken med bilder och text under veckorna har blivit mindre men det är svårt att hinna med det nu då jag fortfarande är mycket själv i klassen. Hoppas ni har överseende med det. Här kommer lite av det som vi jobbat med eller upplevt.

Veckan som kommer

Som ni tidigare fått information om så är det heldag med Naturskolan på tisdag. Jag har snackat med vädergudarna och de lovat vackert väder 😉🌞. Vill dock att ni alla kollar av väderrapporten så att ditt barn har rätt kläder och skor med sig. En ryggsäck att bära lite smått och gott i samt något att sitta på. Extrakläder så att det går att byta om något blir smutsigt eller blött. Reckomenderar lager på lager gällande kläder, lätt att ta av varteftersom det blir varmare under dagen. Se förra inlägget för upplägget under dagen samt lunchinfo. För de som vill går det bra att packa med ett litet fika, frukt, smörgås eller annat som du anser att din barn behöver. Kall dryck för hela dagen är viktigt så se till att de har vatten att släcka törsten med.

Måndag: idrott inomhus, ombyte och handduk.

Tisdag: Naturskolan heldag. Läsuppdraget lämmnas in!

Onsdag: idrott inomhus, ombyte och handduk. Nytt läsuppdrag delas ut!

Torsdag: –

Fredag: hattfredag 🤠💂🏻‍♂️👳🏻‍♂️👩🏻‍🌾👨🏼‍🍳. Ingen rörelse.

Ha en toppenfin helg i vårvädret. / Malin

P S Varför inte testa ett vårskrik a la Ronja Rövardotter 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *